Sif Kjole – Lys Blå

DKK489,00

Vores Sif kjole er håndsyet i vores lille systue på Frederiksbjerg i Aarhus. Kjolerne er syet udelukkende af genbrugstekstiler. Størrelsen for alle Sif kjoler den samme: Den kan bruges af en str. 34-40, alt efter hvordan du ønsker den skal sidde, og hvordan du styler den.

Det her fine stof er et aflagt dynebetræk, som er fundet i en genbrugsbutik. Med denne kjole er du med til at bidrage til en cirkulær og langsom mode. Laura, som er hoppet i denne kjole, er 170 cm høj og bruger for det meste str. 36.

Ved køb af denne kjole støtter du også A Better Ocean med 10 %. A Better Ocean bekæmper plastisk i verdenshavene. A Better Ocean har skabt et netværk af partnere, der hovedsagelig består af mindre organisationer rundt om i de lande i verden, hvor problemerne er størst. Dermed er de med til at sikre sig, at de kan gøre størst mulig forskel. Følg deres arbejde på www.abetterocean.dk

Ikke på lager

Ved køb af denne kjole er du med til at give allerede eksisterende tekstiler nyt liv. Desuden er der kun én af hver slags - alle vores produkter er dermed unikke. Alle Sif kjolerne er syet, så de er anvendelige - smid en strik, en langærmet trøje eller en sweatshirt inden under. Du kan både bruge bukser, et par fine strømpebukser eller have bare ben indenunder - dermed kan du lege med udtrykket og sammensætte mange sæt med Sif kjolen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sif Kjole – Lys Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By using this website, you agree to our use of cookies. We use cookies to provide you with a great experience and to help our website run effectively.