Sif Kjole – Hvid/Blå Stribet

DKK489,00

Vores Sif kjole er håndsyet i vores lille systue på Frederiksbjerg i Aarhus. Kjolerne er syet udelukkende af genbrugstekstiler. Størrelsen for alle Sif er kjoler den samme: Den kan bruges af en str. 34-40, alt efter hvordan du ønsker den skal sidde, og hvordan du styler den.

Sengetøj har fået et helt nyt liv i en fin Sif kjole. Med denne kjole er du med til at bidrage til en cirkulær og langsom mode. Karoline som er hoppet i denne fine kjole er 164 cm høj, og bruger normalt str. 34/36.

Ved køb af denne kjole støtter du også A Better Ocean med 10 %. A Better Ocean bekæmper plastik i verdenshavene. A Better Ocean har skabt et netværk af partnere, der hovedsagelig består af mindre organisationer rundt om i de lande i verden, hvor problemerne er størst. Dermed er de med til at sikre sig, at de kan gøre størst mulig forskel. Følg deres arbejde på www.abetterocean.dk

Kun 1 tilbage på lager

Ved køb af denne kjole er du med til at give allerede eksisterende tekstiler nyt liv. Desuden er der kun én af hver slags - alle vores produkter er dermed unikke. Alle Sif kjolerne er syet, så de er anvendelige - smid en strik, en langærmet trøje eller en sweatshirt inden under. Du kan både bruge bukser, et par fine strømpebukser eller have bare ben indenunder - dermed kan du lege med udtrykket og sammensætte mange sæt med Sif kjolen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sif Kjole – Hvid/Blå Stribet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By using this website, you agree to our use of cookies. We use cookies to provide you with a great experience and to help our website run effectively.